Gå direkt till innehåll
Vi är målmedvetna om att förbättra liv vid svår sjukdom – och att bidra till en bättre värld. Är du det?

Pressmeddelande -

Vi är målmedvetna om att förbättra liv vid svår sjukdom – och att bidra till en bättre värld. Är du det?

  • Världen står inför stora utmaningar. Därför har FN utvecklat en plan med 17 globala mål, Agenda 2030, för hur vi tillsammans kan göra världen bättre
  • Vi på AbbVie bidrar till flera av dessa mål

Vårt största bidrag är att förbättra livet för människor som påverkas av svår sjukdom. Det gör vi genom att forska fram innovativa behandlingar och utveckla hållbara vårdlösningar. Vi gör detta på ett miljövänligt sätt, och vi jobbar aktivt och målinriktat med att säkerställa att våra behandlingar alltid finns tillgängliga för svenska patienter. Vi fokuserar även på att skapa en god kultur för våra medarbetare och engagerar oss i att ta ett socialt ansvar långt utöver vår kärnverksamhet. Det mesta vi gör, samskapar vi med andra, eftersom vi är övertygade om att vi tillsammans kan göra den största skillnaden.

Nu lanserar vi en kampanj där vi visar hur vi bidrar till att förbättra livet för människor som påverkas av sjukdom och till en bättre värld. Se den första filmen med vår vd Linn eller klicka in på abbvie.se och se alla våra filmer. Följ oss gärna på Twitter och Facebook där vi under juli till september kommer att publicera filmerna.

Vi är målmedvetna, är du det?

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Om AbbVie

AbbVie är ett forskande biopharmaföretag som utvecklar innovativa behandlingar mot svåra sjukdomar, med målet att flytta fram gränsen för vad som är möjligt att uppnå med medicinsk behandling och förbättra livet för människor som påverkas av sjukdom. Våra fokusområden är immunologi, neurologi, onkologi, virologi och ögonsjukdomar. AbbVie finns i 175 länder och har cirka 47 000 medarbetare. I Skandinavien är vi cirka 270 medarbetare med kontor i Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Alla tre skandinaviska kontor placerar sig på Great Place to Works topplista över de bästa arbetsplatserna. Besök oss gärna på www.abbvie.se, Facebook @AbbVieSverige och Twitter @abbvie_se.

Presskontakt

Theresia Bredenwall

Theresia Bredenwall

Presskontakt Government and External Affairs Director Företagsnyheter, forskning och utveckling +46 8 684 44 600

Relaterade nyheter

AbbVie är ett forskande biopharmaföretag som utvecklar innovativa behandlingar mot svåra sjukdomar.

AbbVie är ett forskande biopharmaföretag som utvecklar innovativa behandlingar mot svåra sjukdomar, med målet att flytta fram gränsen för vad som är möjligt att uppnå med medicinsk behandling och förbättra livet för människor som påverkas av sjukdom. Våra fokusområden är immunologi, neurologi, onkologi, virologi och ögonsjukdomar. AbbVie finns i 175 länder och har cirka 48 000 medarbetare. I Skandinavien är vi cirka 330 medarbetare med kontor i Stockholm, Oslo och Köpenhamn. I alla tre skandinaviska länder placerar vi oss på Great Place to Works topplista över de bästa arbetsplatserna. Besök oss gärna på www.abbvie.se, Facebook @AbbVieSverige och Twitter @abbvie_se.

AbbVie
Hemvärnsgatan 9
171 29 Solna
Sweden