Gå direkt till innehåll
#BliMålmedveten: Om hur vi förbättrar liv – och bidrar till en bättre värld

Nyhet -

#BliMålmedveten: Om hur vi förbättrar liv – och bidrar till en bättre värld

Nu accelereras arbetet mot de globala målen för en bättre värld. Vi på AbbVie bidrar till flera av dessa mål i vår strävan att förbättra livet för människor som påverkas av svår sjukdom; en värld där vi bidrar till god hälsa och välbefinnande. Det gör vi genom att forska fram innovativa behandlingar och utveckla hållbara vårdlösningar, i nära samarbete med andra aktörer i samhället som delar vår vision om en bättre och hållbar värld.

Nu lanserar vi den andra delen i vår kampanj #BliMålmedveten, där vi visar hur vi bidrar till FNs globala mål, Agenda2030 - och hur vi förbättrar liv. Klicka gärna in på abbvie.se och YouTube för att se våra nya filmer, och följ oss på facebook och twitter.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Theresia Bredenwall

Theresia Bredenwall

Presskontakt Government and External Affairs Director Företagsnyheter, forskning och utveckling +46 8 684 44 600

AbbVie är ett forskande biopharmaföretag som utvecklar innovativa behandlingar mot svåra sjukdomar.

AbbVie är ett forskande biopharmaföretag som utvecklar innovativa behandlingar mot svåra sjukdomar. Vi flyttar fram gränsen för vad som är möjligt att uppnå med medicinsk behandling och för att förbättra livet för människor som påverkas av sjukdom. Våra fokusområden är immunologi, neurologi, onkologi och ögonsjukdomar. AbbVie finns i 175 länder och har cirka 50 000 medarbetare. I Skandinavien är vi cirka 330 medarbetare med kontor i Stockholm, Oslo och Köpenhamn. I alla tre skandinaviska länder placerar vi oss på Great Place to Works topplista över de bästa arbetsplatserna. Besök oss gärna på www.abbvie.se, Facebook @AbbVieSverige, och X (tidigare Twitter) @abbvie_se.

AbbVie

Hemvärnsgatan 9
171 29 Solna
Sweden